Nr 1 /2017

Februari 2017                                                                                                  Nr 1 /2017

Hej!

Då har vi klivit in i ännu ett nytt år – förhoppningsvis ett spännande,bra år! Men med alla oroligheter som är överallt så vet man ju ingenting…många kriser är det.

• En av kriserna är valutaflukturering och vi har fått indikation på att priserna kommer att rusa. Vi har inte fått all info än så vi kan inte börja titta på ökningar men vi vet att de kommer…

• Även denna info från förra året är aktuell.. vi försöker öka så lite vi kan men som vi skrev .. jobba gratis??? – ..löneökningar.. och hela tiden kommer brev om höjningar både på well,frakt och annat som vi använder i produktionen, vi måste se över våra priser och kanske måste återkomma om prisändringar, vet att många av er jobbar med krav på sänkningar – era kunder vill ha lägre priser men det fungerar ju inte riktigt så.. vi har dock alltid era önskemål inför våra ögon men jobba gratis..neeej..

• Vi semesterstänger v28-30 så tänk på att beställa i tid för leverans både före och efter

• Vi finns numer även på FB – hälsa gärna på där! // Peter & Lotta med personal Ps. Glöm inte … det är bara att ringa om ni har frågor om plast.

                                                                // Peter & Lotta med personal
                                                                Ps. Glöm inte … det är bara att ringa om ni har
frågor om plast.

Leave a Comment