Nr 2 /2014

April 2014                                                                                                  Nr 2 /2014

Hej!

Andra nyhetsbrevet för 2014. Med vintern blev det si o så. Bara 14 dagar med farbar is –för svävare! Ingen skoteråkning!.

  • Vi fortsätter med 4 dagars veckor för att utnyttja kapaciteten på bästa möjliga sätt, behöver vi jobba fredagar så gör vi det annars får det bli en dag till ”egenarbete” såsom vedbärning mm. Alternativ kärlek till fordon som företaget äger (båt, moppe, traktor – ja det finns att göra…)
  • Snart är det dags (16/5)för den årliga höjningen av priser pga kollektiv avtalet från 2013. Vi ska försöka låta bli att höja för mycket för att alla ska fortsätta handla svenskt och stanna kvar hos oss och våra kollegor så i maj när det är dags kommer vi bara höja priserna med 1,13% (istället för 2,26% som är den lagliga höjningen) och så får vi hoppas att det räcker för 2014. Kostnader som vi inte rår över kan tyvärr ändra prisbilden men vi håller tummarna för att det inte heller blir för stora.
  • Passa på att boka ett besök hos oss nu i vår. Kanske du inte sett hur vår industri fungerar med produktion och bearbetning, det kan ju vara spännande att se från plastskiva till färdig produkt.

// Peter & Lotta med personal

Ps. Glöm inte … det är bara att ringa om ni har frågor om plast.

Leave a Comment