Nr 1 /2016

April 2016                                                                                                  Nr 1 /2016

Hej!

Tiden bara rusar! Jag har helt försummat er våra kära kunder! Inte alls min mening, delvis är ni delaktiga i detta att jag inte skrivit på länge och det är att era order kommer och vi måste producera kåpor istället för text. TACK för det!

  • 2016 har varit hektiskt hittills dels för att vi fått många order och dels för att vi tappat en medarbetare som valt att gå vidare i livet – blivit pappa och utbildar sig (detta innebär att vi blivit farföräldrar)
  • Ingen har väl missat förhandlingarna från industri facken..löneökningar mm och hela tiden kommer brev om höjningar både på well,frakt och annat som vi använder i produktionen, vi måste se över våra priser och kanske måste återkomma om prisändringar, vet att många av er jobbar med krav på sänkningar – era kunder vill ha lägre priser men det fungerar ju inte riktigt så.. vi har alltid era önskemål inför våra ögon men jobba gratis..neeej..
  • Passa på att boka ett besök hos oss under 2016 för vi fyller 40 år på Ingmarsö!Kanske du inte sett hur produktionen och bearbetningen fungerar, det kan ju vara spännande att se från plastskiva till färdig produkt.

// Peter & Lotta med personal
                                                                Ps. Glöm inte … det är bara att ringa om ni har
frågor om plast.

Lämna en kommentar